Rólunk

A Biczó Csárda & Lovas panzió az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira, az 52-es számú főút mentén, a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében helyezkedik el. Az elmúlt évek során számos sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött sikerült bebizonyítanunk, hogy érdemes bennünket választani. Csárdánk tökéletese helyszíne, családi és társasági eseményeknek, esküvőnek, báloknak, ballagási ebédnek, osztálytalálkozónak, bankettnek, születésnapnak. Változatos elrendezésű 50 fős kistermünk, 100 fős borospincénk, 150 fős muskátlis termünk,vagy 300 fős éttermünk a családi rendezvényeken túl kiváló helyszínként szolgál vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások, évzáró partik, bor és pezsgőkóstolók, csapatépítő tréningek, családi napok megtartására is. Különtermeink technikailag jól felszereltek, rendelkeznek projektorral, hangosítással. A kerthelyiségünk további 300 fő befogadására alkalmas, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág és egy kültéri kemence tesz még hangulatosabbá. A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin várja.

A terület nagysága és a benne rejlő lehetőségek A Biczó csárda & Lovas Panzió egy 130 hektáros birtokon helyezkedik el a Kiskunsági Nemzeti Park szívében. A légi fotón jól látszik, hogy a csárdát közvetlenül körülvevő füves parkon kívül is zöldellő mező található. Ez a terület sík és könnyen járható. Itt, akár több ezer vendég egyidejű elhelyezésére, szórakoztatására van lehetőség. A terület bármilyen nagyméretű járművel megközelíthető, így nagy tárgyak mozgatása sem jelent problémát. A mezőt egy mart aszfalttal borított út szeli át, rajta közelíthető meg Lovas Panziónk. Az áramszolgáltatás a mezőn nem adott, aggregátor szükséges az áramellátáshoz.

Park A csárdát közvetlenül körülvevő park gondozott, folyamatosan locsolt fűvel borított,árnyat adó fákkal beültetett. A kerti gyalogutak mellett több pad lett beépítve. A park akkora, hogy 1400 főig akár itt is megrendezhető családi vagy partner nap. Ekkora létszám esetén még a vendégek szórakoztatására szolgáló nagyobb játékok is elférnek. Szintén itt van a játszóterünk, grillkonyhánk és fatüzelésű kemencénk is. Mivel, sem a műút felől, sem egyéb irányból nem lehet belátni a parkba, kellően zárt ahhoz, hogy a vendégek zavartalanul szórakozhassanak.

Külső helyszínek a parkon belül Négy jól elkülöníthető helyszínnel rendelkezünk. Ezek, kiválóan alkalmasak arra, hogy köréjük különböző éttermi szolgáltatásokat szervezzünk.

1, Boros pince Hűvös, rusztikus és autentikus. Méltó színhelye bor, sajt, pezsgő kóstolóknak. Maximális kapacitás 60 fő.

2, Kemence és kerti grill Mindkét épület szabadon áll, köréjük - eléjük sörpadok helyezhetők és az itt készült ételeket (kenyérlángos variációk, grill húsok, kolbászok stb) közvetlenül a helyszínen elfogyaszthatók. Az itt elhelyezhető vendég létszáma előre nem meghatározható, attól függ, hogy mennyi sörpadot helyezünk ki.

3, Nádtetős szaletlik A legkényelmesebb megoldások kerti rendezvényekhez. Árnyékos és szellős, Ezek helyezkednek el legközelebb a csárda főépületéhez. Összesen 160 vendég egyidejű ültetésére van lehetőség a két szaletli alatt.

Csárdán belüli termek és kapacitások A Biczó csárda összesen 3 különböző méretű teremmel rendelkezik. Minden helyiségünket és az összes épület homlokzatát felújítottuk az elmúlt években. A termeink egytől egyig légkondicionáltak. A termek kapacitás szerinti megoszlása a következő:

1, Nagyterem Összesen 304 férőhelyes 8 fős táblaasztalokkal megterítve. A terem rendelkezik színpaddal a zenekar részére. Szintén található benne beépített vetítővászon és projektor. Így akár napközbeni szemináriumok, konferenciák megtartására is alkalmas. Közvetlen kertkapcsolat teszi még komfortosabbá a helyiséget. Gálavacsorák, céges rendezvények, esküvői vacsorák, partner – party tökéletes helyszíne.

2, Muskátlis terem Teljesen szeparált terem a csárda közepén. Maximum 10 db 8 fős asztal helyezhető el benne. Kiváló megoldás lehet kisebb céges rendezvények, munkaebédek, vacsorák, állófogadások, családi ünnepségek megtartásához. Rusztikusabb kialakítása miatt nem annyira formális, mint a nagyterem, így főleg kötetlenebb rendezvényekhez ajánljuk.

3, Kandallós terem Ez a három közül a legkisebb és egyben legelegánsabb. A csárda központi részén, a főépületben helyezkedik el. A terem a benne található, működő kandallóról kapra nevét. Főleg, kisebb céges vacsorák, VIP rendezvények, kerek évfordulós születésnapi vacsorák alkalmával foglalják vendégeink. Az elhelyezhető vendégszám 40 fő 6 fős asztaloknál vagy 26 fő egy hosszú asztalnál.

Csárdán kívüli vendégfogadási lehetőségek A vendégek ültetésére nyári időszakban, a parkban is van lehetőség. Igény szerint sörpadokat és saját készítésű, egyedi kerti padokat helyezünk ki. Ezeket a bútorokat mi biztosítjuk, tehát Önöknek nem kell azok ideszállításával és felállításukra időt áldozni. A kültéri bútorzatot a vendégek létszámától függően díjmentesen vagy minimális térítés fejében biztosítjuk rendezvényéhez. Szintén rendelkezésre áll megfelelő mennyiségű fából készült hulladékgyűjtő, melyek megléte nélkülözhetetlen egy nagyobb létszámú rendezvény lebonyolításához.

Kerti bútorzatból rendelhető mennyiségek:
Sörpad szett: 30 db komplett, összesen 240 fő ültetésére.
Kerti pad és asztal: 15 db komplett, összesen 80 fő ültetésére.

Biczó Csárda 6085 Fülöpszállás,
Hármaspuszta 11.
Tel. : +36-20/316-0864,
Fax.: +36 78 545 101
E-mail: biczocsarda@biczocsarda.hu
www.biczocsarda.hu

Kapcsolat

Csárdánk az 52-es főút mellett található, mindössze 110 km-re Budapesttől és 30 km-re Kecskeméttől. Amennyiben Budapestről az M5 autópályán haladsz, 85 km után kell lehajtani Kecskemét-Nyugat kijáratánál, majd tovább haladni nyugati irányba Dunaföldvár felé az 52-es főúton. Budapesttől Biczó csárda maximum 1 óra 15 perc autózással elérhető, míg Kecskemétből mindössze 25 perc alatt. Az autópályáról lehajtva egészen a csárdáig jó minőségű út várja az utazókat. A csárda az 52-es főút 32. kilométerkőjénél található.

 

BICZÓ CSÁRDA & LOVASPANZIÓ

H-6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.

 

Mobil:

  Deák Patrik +36(20)3160864

 

E-mail:

biczocsarda@biczocsarda.hu

 

Üzemeltető:

Biczó Food Kft. asz.: 27752982-2-03