Pusztaprogram

Magyaros virtus, csikós hagyományaink felélesztése és egy kis betyárromantika - ezt kínáljuk Önöknek itt, a Biczó Csárdában, az Alföld szívében,

PUSZTAPROGRAM

Magyaros virtus, csikós hagyományaink felélesztése és egy kis betyárromantika - ezt kínáljuk Önöknek itt, a Biczó Csárdában, az Alföld szívében.

Vendégeinket nem mindennapi programokkal várjuk.

Lélegzetelállító lovasbemutató, ízletes hazai ételek, tüzes magyar barackpálinka, tradicionális cigánymuzsika.

  • Még be sem gördültek a buszok de máris cigánymuzsika köszönti a Vendégeket
  • Marika néni saját, hagyományos receptúra alapján, kemencében sült friss kenyérlángossal és barackpálinkával várja Önöket.
  • A vendégvárást követően a az utazókat a Puszta-fuvar szállítja el a lovas tribünhöz.
  • Itt önök is részesei lehetnek a látványos lovasbemutatónknak, ahol átélhetik a magyar puszta mindennapi hőseinek életét és ahol felejthetetlen élményekben részesülhetnek. A csikósok ügyességi játékokkal, idomítási gyakorlatokkal, négyes fogattal, szamáridomítással és puszta ötössel ejtik ámulatba a nagyérdeműt.
  • A bemutató végeztével ismét lovaskocsira szállunk és a Kiskunsági Nemzeti park területén vissza indulunk a Csárdába, ahol szakácsaink minden egyes alkalommal tökéletesen elkészített ételekkel várják önöket.
  • Az ebéd alatt ismét élvezhetik a Vendégek a cigánymuzsikát.
  • Az étkezés végeztével a Csárda Souvenir boltjában lehetőség nyílik beszerezni egy kis apróságot hogy a későbbiekben szeretettel emlékezhessenek erre az élményre.
  • VIDEÓ AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA https://www.youtube.com/watch?v=UEFHR0_f0Ss

Ajánlatkérés

CAPTCHA Image

Kapcsolat

Csárdánk az 52-es főút mellett található, mindössze 110 km-re Budapesttől és 30 km-re Kecskeméttől. Amennyiben Budapestről az M5 autópályán haladsz, 85 km után kell lehajtani Kecskemét-Nyugat kijáratánál, majd tovább haladni nyugati irányba Dunaföldvár felé az 52-es főúton. Budapesttől Biczó csárda maximum 1 óra 15 perc autózással elérhető, míg Kecskemétből mindössze 25 perc alatt. Az autópályáról lehajtva egészen a csárdáig jó minőségű út várja az utazókat. A csárda az 52-es főút 32. kilométerkőjénél található.

 

BICZÓ CSÁRDA & LOVASPANZIÓ

H-6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.

 

Mobil:

  Deák Patrik +36(20)3160864

 

E-mail:

biczocsarda@biczocsarda.hu

 

Üzemeltető:

Biczó Food Kft. asz.: 27752982-2-03