Esküvő

Kedves Ifjú Pár!

A tökéletes esküvői helyszínt keresitek?

Megtaláltátok!

Esküvő

„Hely ahol az álmok valóra válnak!”

Kedves Jegyespár!

Nem hittétek, hogy a tündérmesék valóssággá tudnak válni? A Biczó Csárda és csapata évről évre azon dolgozik, hogy minél több jegyespárnak váltsa valóra az álmát. Bizonyára fontos számotokra, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Minden úgy zajlódjon, ahogy „a nagy könyvben meg van írva”. Amennyiben esküvőtöket, csendes, nyugodt környezetben álmodtátok meg, távol a város zajától, akkor a Biczó Csárda & Lovas panzió a legmegfelelőbb helyszín a számotokra.

A Biczó Csárda & Lovas panzió az elmúlt években bebizonyította, hogy rugalmas, segítőkész csapatával, páratlan szépségű helyszínével, kiváló konyhájával és csendes, nyugodt panziójával a legideálisabb esküvői helyszín, ahol valóban minden egy helyen megtalálható.

A Biczó Csárda & Lovas panzió egy olyan helyszín, ami:

  •       Az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira helyezkedik el
  •       Hatalmas zöld terület övez
  •       Színvonalas szállást biztosít vendégeinek
  •       Távol esik az utca zajától

Továbbá változatos elrendezésű termeink közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet:

  •      40 fős vadásztermünk
  •      80 fős Natura Konferenciatermünk
  •      150 fős muskátlis termünk
  •      300 fős rendezvénytermünk áll rendelkezésetekre

Termeink mindegyikére érvényes, hogy megfelelő hangtechnika gondoskodik arról, hogy a vőfély úr minden szellemes megszólalása, illetve az örömapa megható szövege mindenki számára jól érthető és hallható legyen.

Szeretnétek egymásnak a lemenő nap fényében kimondani a boldogító igent, illetve úgy megérkezni a helyszínre, mint egy királyi pár? Ebben is a rendelkezésetekre állunk. A Biczó Csárdában lehetőségetek nyílik polgári szertartásra is, melyre akár a csárda gyönyörű fiákerével is megérkezhettek.

Amennyiben Csárdánkat választjátok esküvőtök helyszínéül nem csak páratlan vendéglátásban, környezetben részesültök, hanem a Biczó Csárda & Lovas panzió személyre szabott ajándékkal is kedveskedik nektek.

 

 

    

Ajánlatkérés

CAPTCHA Image

Kapcsolat

Csárdánk az 52-es főút mellett található, mindössze 110 km-re Budapesttől és 30 km-re Kecskeméttől. Amennyiben Budapestről az M5 autópályán haladsz, 85 km után kell lehajtani Kecskemét-Nyugat kijáratánál, majd tovább haladni nyugati irányba Dunaföldvár felé az 52-es főúton. Budapesttől Biczó csárda maximum 1 óra 15 perc autózással elérhető, míg Kecskemétből mindössze 25 perc alatt. Az autópályáról lehajtva egészen a csárdáig jó minőségű út várja az utazókat. A csárda az 52-es főút 32. kilométerkőjénél található.

 

BICZÓ CSÁRDA & LOVASPANZIÓ

H-6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.

 

Mobil:

  Deák Patrik +36(20)3160864

 

E-mail:

biczocsarda@biczocsarda.hu

 

Üzemeltető:

Biczó Food Kft. asz.: 27752982-2-03