Keressen minket a Facebookon!

Csapatépítő tréningek

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.

Csapatépítő játékok, outdoor tréningek, céges elvonulások szervezéséhez a Kiskunság szívében található Biczó Csárda&Lovaspanzió kivételes adottságokkal rendelkezik. A hétköznapi élet zajától elvonulva, változatos környezetben szinte minden, ami egy csapatépítő program szempontjából érdekes lehet megtalálható.

Gyakorlatunkkal és kapcsolatrendszerünkkel szívesen segítséget nyújtunk, legyen szójátékos élményprogramról, gps-túráról, egész napos sportvetélkedőről, csapatépítő főzésről, lovas kocsikázásról, qvad-túráról egyszóval bármilyen tréningről, csapatépítő rendezvényről.
 

Biczó Csárda Csapatépítő Koncepciók

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
George Bernard Shaw

Mi valóban hiszünk a fenti idézetben. Hisszük, hogy az ember nem csak Homo Sapiens, de Homo Ludens is. Csak sajnos ez - a második énje - a mindennapokban háttérbe szorult. Most itt a lehetőség, hogy tered adjunk a Játékos Embernek, hogy az Ön kollégái és átélhessék, a közös játék élményét legyen szó házon kívüli vagy házon belüli játékról.

Íme, 2015-ös ajánlataink a teljesség igénye nélkül!

Angyalkonyha

Ki nem játszott még el a gondolattal, milyen lenne egy saját éttermet vezetni? Mi lenne a hely neve, milyen lenne a stílusa, milyen ételeket tenne az étlapra? Drága étterem lenne vagy inkább olcsó és házias? Saját recepteket találhatna ki, koktélokat keverhetne, plakátot és szlogent tervezhetne az új helyhez. Egyszóval megvalósíthatná az álmát. Most itt a lehetőség, hogy vendégeink csapatokba szerveződve megálmodjanak, megtervezzenek és létrehozzanak egy éttermet.
A közös játék belső és külső helyszínen is megvalósítható. Főbb kulcsszavak a csapatmunka, feladatok leosztása, kreatív megoldások, bütykölés, kompromisszumok és alkuk, közös erőfeszítések a cél elérésének érdekében.
A játék időtartama 2 – 4 óra.
Játékosok létszáma:
Minimális létszám: 15
Ideális létszám: 24- 30
Maximális létszám: 60
A játék vicces feladatokkal kiegészíthető: Tányérpörgetés, piramisépítés poharakból, asztalterítési verseny, koktél show bemutató, alkohol felismerés, tálca szlalom stb.

Szeszcsempészet

A húszas évek Amerikájában járunk. Salvatore Maranzano, akit a „családban” Capo di tutti Capi-nak hívtak halott. Lucky Luciano éppen most készül átvenni a hatalmat, de új vetélytársak jelennek meg az alvilág színpadán…
Az új szeszcsempész gengszterek korának hajnala ez. Akik sem a rekeszpakolástól, sem a ládanyitástól, de még a titkosan főzött alkoholok felismerésétől sem riadnak vissza. Csapataik életében mindennaposak a fegyveres párbajok! Beszivárogtak a szerencsejátékok eddig zárt világában és rátették kezüket többek között az egérfuttatásra és az illegális sörivó versenyekre is. Az új gengsztercsapatokat csak egy cél élteti. A sikeres feladatokért járó szeszes üvegek megszerzése!
A gengszterek életébe házon belüli és kívüli vagy akár kevert helyszíneken is belekóstolhatunk.
A játék időtartam 2 – 4 óra
Minimális létszám: 30
Ideális létszám: 30-50
Maximális létszám: 60

Filmek újratöltve

„Ha a kéket veszed be, a játéknak vége. Felébredsz az ágyadban és azt hiszel, amit hinni akarsz. De, ha a pirosat, maradsz csoda országban és én megmutatom, milyen mély a nyúl ürege.”
Morpheus. The Matrix
Talán az egyik legkreatívabb hozzáállást igénylő játékunk, tapasztalt tréningjáróknak és kezdőknek egyaránt megfelelő. A csapatok feladata, hogy filmeket ábrázoljanak, de a stílust nem ők határozzák meg. A lebonyolításhoz tíz darab, 2,5x1,25 m-es paravánt helyezünk el, mindegyiken 3-3 lyukkal….
Nem! Inkább nem mondunk többet! Minden további szó felesleges, hiszen ezt átélni és látni kell!
A játék időtartama 2-3 óra, külső és belső helyszínen is játszható.
Minimális létszám: 24
Ideális létszám: 30-40
Maximális létszám: 40-50

Lélekvesztő

Vajon mire vágyik az, akinek hatalma van? Még több hatalomra. Arra, hogy megkaparintsa a többi csapat feletti uralmat és megszerezze az élet legfontosabb kellékét!
Angyalok, Ördögök és Emberek csapnap össze ebben a gigászi küzdelemben. De hiába rendelkeznek az ellenfelek földöntúli erővel, közös stratégia, feladatmegosztás és fegyveres harc nélkül nem érheti el céljukat.
A játék Időtartam 2-3 óra és házon kívüli helyszínen rendezzük.
Minimális létszám: 24
Ideális létszám: 30-40
Maximális létszám: 56

Virtus nap

Most végre kiderül, hogy ki a Legény igazán! Szájhősük, Operett katonák reszkessetek. Itt a megmérettetés ideje. Habár a feladatok inkább viccesek, mint erőt próbára tevők, azért néha az izmokra is szükség lesz.
A cél, hogy bebizonyítsátok, a ti csapatotokba szorult a legtöbb virtus! De nem ám valamilyen új alkalmazás segítségével az okos telefonotokon keresztül kell bizonygatnotok, milyen ügyesek vagytok. A feladatokhoz fűrészt, talicskát, szöget, lopót, tojást, diót és patkót meg egy marék kölest kaptok.
A külső helyszín egy piactérhez hasonló terület, kényelmes leülőkkel. Itt zajlik minden játék.
A játék időtartam 2,5 – 5 óra
Minimális létszám: 30
Ideális létszám: 40-60
Maximális létszám: 80

Ki a király?

A játék igazi középkori hangulatot teremt. A klasszikus várépítős-várostromlós játék, némi csavarral. Mindenki átélheti a várépítés fáradtságos pillanatait és az ostrom sikerét. Építs csapatoddal várat dobozokból, alakítsd ki az udvartartásodat. Szerezz minél több pontot a feladatok sikeres elvégzése során. Hiszen minden pont egy – egy labdát ér, melyek fontos muníciói az óriás csúzlinak. Indulj csatába és rombold le a rivális Király várát, vagy szövetkezz a szomszédos vár Királyával a még nagyobb területek megszerzéséért.
Alakíts ki taktikát és építs akkora birodalmat, melyet nem látott a világ a Romai Birodalom óta.
Feladatok lehetnek: Szkander, Petrencerúdtartás, Célba dobás, Dárda/fejsze/késhajítás - Cölöpásás, Számháború, Átkelés a vizes árkon, Hordólovaglás, Íjászkodás stb.
A játék időtartama 2 – 4 óra.
Minimális létszám: 24
Ideális létszám: 40-50
Maximális létszám: 60

Az eddig felsorolt csapatépítő játékokon kívül további lehetőségek várnak Önre és kollégáira. Belekóstolhatnak Robinson Crusoe életébe, vagy fogaskerekek lehetnek egy mechanikus óraműben. De, akár egy képzeletbeli élményparkba is ellátogathatnak a segítségünkkel. Egy szó, mint száz, minden kreativitásunkkal és energiánkkal azon vagyunk, hogy a hozzánk látogató vendégek részére a legizgalmasabb és leghatékonyabb játékokat biztosítsuk a céljaik eléréséhez.
További információkért vagy megrendelés végett kérem, hívja a 06-20-931-6692-es számot vagy írjon az ertekesites@biczocsarda.hu címre.

Várjuk Önöket szeretettel!