Keressen minket a Facebookon!

Céges szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztő tréningajánlatok céges partnerek részére  2014 – 2015.

Mottó: Nem oldhatunk meg egy problémát, amíg azt mondjuk: "Nem az én bajom." Nem oldhatjuk meg, amíg azt reméljük, hogy valaki más megoldja helyettünk. Csak akkor, ha azt mondjuk: "Ez az én gondom, és tőlem függ, hogy megoldom-e." Morgan Scott Peck

Tisztelt Partnerünk!
Senki számára nem újdonság az a kijelentés, hogy minden szervezet legfontosabb alkotóeleme az ember. Rajta múlik, hogy az adott szervezet hatékonyan vagy nehézkesen, nyereségesen vagy veszteségesen, azonos irányban vagy széthúzóan, könnyedén vagy kínkeservesen működik e.
Az sem titok, hogy minden szervezet életében eljön az a pillanat, amikor javítani kell a működésen a hatékonyság és az életképesség növelése céljából. Ez történhet tudatosan, átgondoltan és nem tervezetten, ad- hoc módon.
Mi azon vagyunk, hogy az Ön cégénél előre tervezetten, irányítottan, a cég minden egységére kiterjedően történjen meg ez a beavatkozás. Ráadásul úgy, hogy mindez emberi hangon, támogatóan és elfogadóan történjen, mindig az embert, a humánerőforrást szem előtt tartva.
Ezért állítottuk össze alábbi szervezetfejlesztő tréningajánlatainkat, melyeket most figyelmükbe ajánlunk.
A tréningeket szakképzett trénerek tartják, akik évtizedes szakmai múlttal és számos tréninggel a hátuk mögött vállalnak garanciát a tréningfolyamat egészéért.


Néhány mondat trénereink szakmai múltjáról

Kiss Ákos
Alapvégzettségem pszichológus, már a diplomamunkámat is szervezetfejlesztési témából írtam és azóta is, jó 14 éve ezen a területen dolgozom: tréningeket fejlesztek és vezetek, átfogó fejlesztési projektek tanácsadója vagyok és vezetői coachként dolgozom. Folyamatosan továbbképzem magam többek között személyiségismereti módszerek, outdoor tecnhikák, mediáció területén, 2013-ban tanácsadó szakpszichológusi képzettséget is szereztem coaching témában. Trénerként a legfontosabb számomra, hogy a résztvevők élményeken keresztül tanuljanak, jó hangulatú, izgalmas játékokon és beszélgetéseken keresztül fejlődjenek. Jelentős tapasztalatot szereztem a vezetői csapatépítéstől és nagy létszámú együttműködés fejlesztéstől az értékesítési technikákon és üzleti kommunikáción keresztül egészen a konfliktuskezelésig, személyes hatékonyságfejlesztésig és speciális vezetési módszerekig. Személyes referencia listámon számos pénzintézet, nagy szolgáltató és termelő cég, illetve állami és civil szervezetek is találhatók.


Polacsek Lajos
Közel húsz éve dolgozom a felnőttképzés, az emberi bánásmód és a tréning területén. Eddigi munkáim során különböző tréningcsoportok vezetőjeként, komplex szakmai anyagok kidolgozójaként és szervezeti coaching folyamatok résztvevőjeként tevékenykedtem és tevékenykedem jelenleg is. Mentálhigiénés és az ehhez kapcsolódó különböző kiegészítő szakmai végzettségekkel rendelkezem. Főbb szakmai területeim a szervezeten belüli kommunikáció, a fejlődésközpontú szervezeti kultúra komplex fejlesztése, a problémás, és a konfliktusos helyzetek konstruktív megoldása. Egyaránt dolgozom az üzleti és a non-profit szektorban. Hiszem, hogy a változás, és a megújulás tudatos, szervezetfejlesztési folyamata minden esetben előre viszi egy-egy cég, vállalkozás életét.


Tréning lehetőségek, képzési kínálatunk
Az általunk megvalósított tréningek és képzések egymásra épülő szakmai modulokból állnak. Minden esetben egyedi, a tréninget, képzést megrendelő vállalat sajátosságaira, piaci helyzetére és az elérni kívánt cél megvalósításra építünk. A megrendelő igényei ez által épülnek be teljes körben a képzési anyagba. Az általunk nyújtott komplex tréning megvalósítása és a megrendelő elvárása és igénye így találkozik a közös sikerben.


Tréning kínálatunk
Vezetők fejlesztése több irányú menedzsment és emberi bánásmód területen
• Hatékony munkatársi kommunikáció fejlesztése
• Probléma és konfliktuskezelés vezetőként
• Stressz kezelés és relaxációs tréning vezetőknek
• Értékesítés ösztönzése, a hatékony munka teamen belül
• Jövő és stratégia tervezés
• Értékteremtő folyamatok erősítése

Munkatársak, vezetők számára tartott tréningek
• Csapatépítés – kizárólag a megrendelő cégére szabva
• Stressz kezelés, konfliktuskezelés a munkatársi körben
• Piacerősítés, ügyfél megtartás, kapcsolatok erősítése
• Sikeres prezentáció módszere
• Hatékony időgazdálkodás
• Nyertes – nyertes helyzetek megteremtése

Reklamáció és panaszkezelési kultúra fejlesztése
• Vevői bánásmód - vevő tipológia módszertana
• Vevői folyamatok uralása
• Reklamációs helyzetek felsőfokú megoldása

Az felsorolt képzési modulok szabadon válogathatók össze elképzeléseinek megfelelően. Természetesen, trénereink igényfelmérő személyes látogatásuk után ajánlást tesznek arra, hogy véleményük szerint mely modulok a legalkalmasabb eszközök a közösen kitűzött cél eléréséhez.


A tréningeket csárdánkban bonyolítjuk, ahol biztosítottak a nyugodt és kiegyensúlyozott munkakörülmények. A tréningek időtartama attól függően, hogy mennyi képzési modult választanak ki 2 – 3 nap.
A szakmai munka mellé kávészüneteket, ebéd és vacsoramenüket, igény szerint közös grillezést és szállást is biztosítunk. Lovas panziónk wellness részlege is kollégái rendelkezésére áll. A kikapcsolódáshoz pedig lovas bemutatatót, lovas kocsikázást, vagy színvonalas outdoor programokat biztosítunk.

Amennyiben, az ajánlat felkeltette érdeklődését és szeretné kollégáit egy különleges helyszínen, profi trénerek közreműködésével tovább képezni, forduljon hozzánk bizalommal.
Kérdéseit és ajánlatkérését az ertekesites@biczocsarda.hu e-mail címre vagy a 06 20 931 6692-es telefonszámra várjuk.

Várjuk Önöket szeretettel!