Pusztaprogram

Magyaros virtus, csikós hagyományaink felélesztése és egy kis betyárromantika - ezt kínáljuk Önöknek itt, a Biczó Csárdában, az Alföld szívében,

Pusztaprogram!

Kedves érdeklődő, vonzódsz a vidéki élet iránt, illetve szívesen megkóstolnád hagyományos ételeinket, vagy személyesen szeretnél, meggyőződni csikósaink ügyességéről, illetve csak szeretnél egy nyugodt, mégis élményekkel teli napot a családdal, barátokkal a város zajától távol?  Akkor a Biczó Csárda & Lovas panzió a számodra megfelelő helyszín. Nyugodt, csendes környezettel és számtalan érdekesebbnél, érdekesebb programmal várjuk az ide látogatókat.

Hagyományos magyar ételek, házi barackpálinka, egyedi és különleges lovasbemutató, tradicionális cigánymuzsika. Többek között ezek fogadják az érdeklődőket.

Először is ajánlanám fergeteges lovasbemutatónkat figyelmébe:

  •     Még be sem teszik lábukat a pusztába csikósunk máris hangos ostorcsattogtatással kíséri és köszönti látogatóinkat.
  •     Minden kedves érdeklődőnek lehetősége nyílik, fényképkészítésre, melyben profi fotósunk lesz segítségére
  •     A vidéki hangulat felidézésének alapja a méltán híres barackpálinka, illetve Marika néni hagyományos, kemencében sütött kenyérlángosa. Természetesen gondolunk azokra is, akik nem ihatnak alkoholt, számukra üdítővel és ásványvízzel kedveskedünk. Az étel, ital elfogyasztását a Biczó Csárda 5 tagú zenekara teszi még színvonalasabbá, cigánymuzsikával.
  •     Lovas kocsik segítségével megérkezünk a lovasbemutató helyszínére. A csikósok közreműködésével lehetőség nyílik kipróbálni a lovaglást.
  •      Az út során mindenkit magával húz a vidéki élet hangulata, a levegő, a táj. Ezt a hangulatot már csak a csikósok lenyűgöző bemutatója múlja felül. Többek között láthatnak idomítási gyakorlatokat, ügyességi játékokat, találkozhatnak négyes fogattal, szamáridomítással, ökörfogattal, de a puszta-nyolcas, a méneshajtás és az ökörfogat sem maradhat ki a számtalan látnivalóból.
  •      A bemutató végén lehetőség nyílik kicsik és nagyok számára lovaglás, szamaragolás.
  •     A puszta hangulatát mi sem idézi elő jobban, mint egy Élő Tanyamúzeum, mely szintén nyitva áll az érdeklődők előtt. Találkozhatnak őshonos magyar állatokkal, bepillanthatnak egy korhű tanyasi ház konyhájába, szobájába. A présházban enyhíthetik szomjukat és étvágyukat az ide látogatók. Megízlelhetik az igazi hamuban sült pogácsa ízét, és a ház borát.
  •      A puszta program koronája a forró gulyásleves, sültes tál, illetve tejes pite, melyet profi főszakácsunk készít el vendégeinknek.

Ajánlatkérés

CAPTCHA Image

Kapcsolat

Csárdánk Budapesttől 110 km-re, Kecskeméttől 30 km-re található az 52-es út mellett. Budapestről az M5 autópályán 85 km után kell Kecskemét-Nyugat kijáratánál lehajtani és tovább haladni nyugati irányba Dunaföldvár felé az 52-es számú főúton. A Budapest-Biczó csárda táv nem több gépjárművel, mint 1 óra 15 perc, Kecskemétről pedig maximum 25 perc alatt elérhető. Az autópályáról lehajtva egészen a csárdáig jó minőségű út áll az utazók rendelkezésére. A csárda az 52-es főút 32. kilométerkőnél helyezkedik el.

 

BICZÓ CSÁRDA & LOVASPANZIÓ

 

H-6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.

Mobil:  Deák Patrik (+36) 20 316-0864

 

E-mail:

biczocsarda@biczocsarda.hu